Bliv franchiser

Drip Me To Paradise

Hvad vi tilbyder

Bliv franchisepartner i Nordicdrip, og bliv selvstændig med opbakning fra en ambitiøs og dygtig franchisegiver.

Vi er Danmarks første IV-Drip behandlere og har ambitioner om at blive endnu bedre – det kan du blive en del af. Nedenfor kan du læse mere om, hvad det vil sige at være franchisepartner i Nordicdrip, samt i hvilke områder, vi lige nu søger.

Fælles udvikling

På NordicDrip tilbyder vi luksuriøse og effektive vitamin drip-tjenester både i vores klinikker og som franchise muligheder. Vi tror på fælles udvikling som franchiser, hvor vi samarbejder tæt for at sikre succes og vækst for alle parter. Vores mål er at give kunderne en unik oplevelse og optimal sundhed gennem skræddersyede behandlinger.

Muligheder

Nordicrip tilbyder en række vitamin drip-tjenester, der giver dig mulighed for at være din egen chef og samtidig arbejde med et produkt, du brænder for. Vores skræddersyede drips kombinerer vitaminer og mineraler for at hjælpe dig med at opnå dine sundheds- og wellnessmål. Sammen kan vi hjælpe vores kunder med at opretholde en sund livsstil.

Hjælp til det hele

Nordicdrip tilbyder vitamin drip-tjenester og vi fokuserer også på at støtte dig med drift, administration og franchisemuligheder. Vores dedikerede team er her for at sikre, at din oplevelse er problemfri, uanset om du er en kunde, en franchisetager eller en samarbejdspartner. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med vores tjenester.

Book et møde

Scroll to Top